27 Nisan 2024
  • İçel23°C

BAŞKAN TÜRE, YAYLALARDA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, yaylalarda süren çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Türe, incelemeler sonrasında yayladaki vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Başkan Türe, yaylalarda çalışmaları inceledi

29 Temmuz 2015 Çarşamba 23:17

Haber Merkezi - Anamur 9.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali’nin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe sahada çalışmaları denetledi.

Festivalin son günü olan Abanoz Sarıyayla Şenliği sonrası yaylada kalan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, yaylalarda yürütülen çalışmaları inceledi. İlk olarak Akpınar Yaylası'nda yapımı devam eden ve 2500 metrekaresi tamamlanan parke döşeme çalışmasını inceleyen Başkan Mehmet Türe, daha sonra Akpınar Yaylası'nda yürütülen Kanalizasyon çalışmasını kontrol etti. Parke çalışması tamamlanan Akpınar Pazaryeri'nde kaldırım ve aydınlatma çalışmaları da başladı.

Akpınar'da Bozdoğan Camii'ni ziyaret eden Başkan Mehmet Türe, caminin eksiklerinin giderilmesi için de talimat verdi.

Başkan Türe, Akpınar Yaylası'ndaki incelemelerin ardından Abanoz Yaylası'nda gerçekleştirilen altyapı, büz, şarampol ve stabilize yolları inceledi. Başkan Türe, Abanoz’da bulunan su kaynağını da gezdi.

Abanoz'da parke çalışmalarının devam edeceği kaydedilirken yeni bulunan kuyudan Abanoz’a 10 gün içinde içme suyu verilebileceği belirtildi. Bulunan içmesuyu kaynağı ile Abanoz su sorunun büyük ölçüde çözüleceği öğrenildi.

Başkan Türe, Kaş Yaylası’nda Ormancık Muhtarı Mustafa Keklik’in kızının düğününe de katıldı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Akpınar, Abanoz ve Kaş Yaylalarında kahvehanelerde vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

dsc_3186.jpg

dsc_3206.jpg

dsc_3228.jpg

dsc_3235.jpg

dsc_3277.jpg

dsc_3286.jpg

dsc_3293.jpg

dsc_3327.jpg

dsc_3378.jpg

dsc_3373.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.