17 Mayıs 2024
  • İçel22°C

BAŞKAN TURGUT: SİLİFKE GÜN GEÇTİKÇE GELİŞİYOR

Silifke Belediyesi, hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Narlıkuyu Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Turgut, Silifke'nin gün geçtikçe geliştiğini söyledi.

Başkan Turgut: Silifke gün geçtikçe gelişiyor

08 Haziran 2015 Pazartesi 22:46

Haber Merkezi - Silifke Belediyesi tarafından Narlıkuyu Mahallesi Kızılisali Mevkii'nde devam eden yol açma ve stabilize çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, şehir merkezi ve mahallelerinde yollara ayrı bir önem verdiklerini belirterek, ‘İlçemiz gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. Mahalle mahalle, yeni yollar açarak, stabilize çalışmaları yapıyoruz’ dedi.

Başkan Turgut, "Fen İşleri Müdürlüğümüzün saha çalışmalarını yerinde incelemek için ekiplerimizi ziyaret ettik. Şu an Narlıkuyu Mahallesi, Kızılisali bölgesinde çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca şehir merkezi ile mahallelerimizde de yeni yapılan imar yollarını açıyoruz.

Bu çalışmaların ardından çok hızlı bir şekilde asfaltlama işlemlerini de gerçekleştireceğiz. Havaların bu şekilde güzel gitmesi bizim asfaltlama çalışmalarımız için olumlu bir durum. Gayretle çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Narlıkuyu Mahallesi sakinleri de, Silifke Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, yetkililere teşekkür etti. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.