27 Nisan 2024
  • İçel23°C

BAŞKAN TURGUT’TAN SİLİFKE KOOP ZİYARETİ

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Ünal Ünüvar’ın vefatının ardından, Silifke Koop yönetimini ve çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Turgut, Ünüvar'ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Başkan Turgut’tan Silifke Koop ziyareti

25 Temmuz 2015 Cumartesi 02:33

Haber Merkezi - Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, uzun yıllar Silifke Koop ve Silifke Belediyespor Kulübü başkanlığını yürüten 2 çocuk babası 54 yaşındaki Ünal Ünüvar’ın vefatının ardından, Silifke Koop yönetimini ve çalışanlarını ziyaret etti. 

Ünal Ünüvar’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirip, ailesinin, yakınlarının ve tüm Silifkelilerin onu hiçbir zaman unutmayacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Rahmetli başkanımızın çalışmaları gerçekten takdire şayandı ve kendisi örnek teşkil eden bir insandı. Yalnızca Silifke Koop personeliyle değil, her yaştan vatandaşlarla gayet samimi ve yakından ilgilenen bir kişiliğe sahipti. Bugün onun yokluğunu hep beraber hissediyoruz. Fakat onun devam ettirmek ve yapmak istediği hizmetleri de hep beraber hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Gerek Silifke Belediyesi olarak, gerekse şahsım olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Üzerimize düşen bir görev olduğunda el birliğiyle çalışacağımızı belirtmek isterim” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Koop yönetimi ise, ‘Değerli Başkanım. Ziyaretleriniz bizleri gerçekten mutlu etti. Başkanımızın vefatının ardından, onun hedef ve çalışmaları doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Gerek yönetim kurulumuz gerekse üyelerimizle abi kardeş gibi çalışıyor, Silifke Koop olarak el birliğiyle zorlukların üstesinden gelmeye gayret gösteriyoruz.

Bizlere vermiş olduğunuz destek ve yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.

dsc_0003.jpg

dsc_0006-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.