05 Mayıs 2024
  • İçel21°C

BOZYAZI'DA OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

Bozyazı ile Aydıncık arasındaki Sırtlan Dağı Dana Deresi Mevkii'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bozyazı'da otomobil uçuruma yuvarlandı

28 Ağustos 2015 Cuma 02:55

Haber Merkezi - Mersin'in Bozyazı İlçesi ile Aydıncık İlçesi arasındaki Sırtlan Dağı D-400 MersinAntalya Karayolu Dana Deresi Mevkii'nde özel otomobil yoldan uçuruma uçtu.

Edilen bilgilere göre, Mersin'den Antalya istikametine giden Aydıncıklı Mehmet Şahin'in kullandığı 07 YOA 08 plakalı tırın dorsesine Antalya'dan Mersin istikametine giden ve Fikri Öz'ün kullandığı 33 NLT 33 plakalı özel otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle özel otomobil yönünü kaybetti ve geri  geriye uçuruma gitti. Yaklaşık 50 metre aşağıya giden araç ters bir şekilde yattı. İki kişinin bulunduğu araçta sürücü Fikri Öz ve Osman Baz, yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak 112 Acil Servisi ile hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Yangın çıkma ihtimaline karşı Bozyazı'da konuşlandırılan Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi de Olay yerine sevkedildi. Neyse ki, kaza mahallinde herhangi bir yangın çıkmadı. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: TekeliHaber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.