13 Mayıs 2024
  • İçel17°C

BOZYAZI’DA YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Mersin’in Bozyazı İlçesi'nde Cdumhuriyetin kuruluşunun 92. yılı dolayısıyla öğrenciler arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Bozyazı’da yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

28 Ekim 2015 Çarşamba 16:54

Ali TANDOĞAN - Bozyazı Kaymakamlığı ve Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçe genelinde lise, ortaokul ve ilkokul öğrencileri arasında ‘Cumhuriyet’ konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler için Bozyazı Müftülüğü Konferans Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene, Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, İlçe Emniyet Müdürü İsrafil Ergün, TCSG-309 Komutanı Erhan Çevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Konya, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dereceye giren öğrenciler eserlerini seslendirdi. Törende daha sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Yıldız, Garnizon Komutanı Cingöz, Emniyet Müdürü Ergün ve Milli Eğitim Müdürü Konya tarafından ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Cumhuriyet Nasıl İlan Edildi?” adlı bir gösteri sunuldu.

“Cumhuriyet ve Atatürk” konulu slayt gösterisinin ardından ödül töreni sona erdi.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.