05 Mayıs 2024
  • İçel17°C

CENGİZ PINAR İFTAR YEMEĞİ VERDİ

AKP Anamur ve Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi mali müşavir Cengiz PINAR her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar yemeği verdi.

CENGİZ PINAR İFTAR YEMEĞİ VERDİ

12 Haziran 2018 Salı 18:35

Mükellefleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan üst düzey yöneticiler, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, bağımlı ve bağımsız çalışan meslek mensupları ve çok sayıda vatandaşı aileleri ile birlikte bu iftar yemeğinde buluşturdu.

AK Parti Mersin Büyükşehir Anamur Belediye meclis üyesi ve aynı zamanda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Cengiz Pınar yemekte yaptığı konuşmada, “Ramazan’ın ülkemize, milletimize ve değerli mükelleflerimize Meslektaşlarımıza hayırlar getirmesini dilerim. “Bu yıl 7.  düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize teşrif eden başta mükelleflerimize ve misafirlerimize bizleri kırmayarak buraya kadar geldiklerinden onur ve gurur duydum. Yemeğe teşrif eden tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Allah bu günleri bizlere tekrar yaşatmayı nasip etsin inşallah” Dedi.

Konuşmanın ardından düzenlenen iftar programında katılımcılar oruçlarını açarken, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Cengiz Pınar, kardeşi Mehmet Pınar eşleri ve çocukları personelleriyle birlikte konukları yemek boyunca masa masa dolaşarak tek tek bire bir ilgi göstermeleri de gözlerden kaçmadı.

cengiz2.jpgcengiz3.jpgcengiz4.jpgcengiz5.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.