30 Nisan 2024
  • İçel32°C

ÇETİNSÖZ'E "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

Anamur Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği, yeni atanan Anamur Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç.Dr.Burçin Cevdet Çetinsöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çetinsöz'e "Hayırlı olsun" ziyareti

24 Haziran 2015 Çarşamba 22:01

Cem ÇAPRAZ - Anamur Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği, yeni atanan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç.Dr.Burçin Cevdet Çetinsöz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Anamur Yüksekokul Yaşatma ve Yaptırma Derneği Başkanı Eczacı Mehmet Ayhan, Yönetim kurulu üyelerinden Dolu Medya Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Halit Dolu, İnşaat Mühendisi Cüneyt İnan, Emekli Müdür Ahmet Peskutan, Muz Üreticisi  İbrahim Tuncer, Ziraat Mühendisi Alper Tuğrul, Doluoğlu Gübre Yöneticisi Türkmen Taşdemir katıldı.

Yeni yapılan yüksekokulun yeni eğitim öğretim dönemi ve ihtiyaçlarının masaya yatırıldığı görüşmede, Dernek Başkanı Ayhan; yüksekokulun ihtiyaçları ile ilgili ekip olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Ayhan, Çevre, peyzaj ve yol düzenlemelerinin bir an önce yapılıp, yeni eğitim öğretim döneminde, gelecek öğrencilere eksikleri tamamlanmış,  Anamur’a yakışacak bir okul sunulması gerektiğini söyledi.

Halit Dolu ise, bugüne kadar yapılan işler ve projeler için emeklerinden dolayı eski müdür Akif Altınbıçak’a  teşekkür ederek konuşmasına başladı. Dolu, daha önce dernek olarak eski müdürle özel işlerinden dolayı okulda bir araya gelip diyalog kuramadıklarını ifade ederek, yeni müdür ile her zaman görüşme olanağı bulduklarını, çalışkanlığından ve çabalarından ötürü kendisini takdir ettiklerini ifade etti.

Yapılan ve yapılacak işlerin her zaman destekçisi olacaklarını ve yeni eğitim-öğretim döneminde yüksekokulumuzu en güzel şekilde tanıtmak için çalışacaklarını belirten Dolu, yerel kurumlar ile sıkı bir çalışma yürüttüklerini, yol ve çevre düzenlemesinin el birliği ile bir an önce bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

Talepleri dinleyen Yrd. Doç. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz, Ören Mahallesi'ne taşınacak olan Prof. Dr. Ali Ayhan Kampüsü gelecekte Anamur’un şehir planlamasını bu bölgeye kaydıracağını, Ören ve Anamur’un sosyal, kültürel ve ekonomik, hayatında önemli değişimler yaratacağını söyledi.

Anamur’un turizm ve tarımına katkı sağlayacak, organik tarımın ziraat fakültesinde bölümünün kurulması, mevcut turizm bölümünün de dört yıllığa yükseltilmesi ile işsizliğin azalıp ekonominin ivme kazanacağını vurguladı.

Çetinsöz, dört yıllık fakülte için yazışmaların bittiğini, bu yıl bölümün açılıp önümüzdeki öğretim yılında kayıt alarak üniversite statüsü kazanacağını, okul için Çukurova Üniversitesi ve diğer üniversitelerden öğretim görevlileri istediklerini söyledi.

Öğrenci Topluluğu ve Kulüplerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Gürkan Temiz de, yeni eğitim ve öğretim döneminde kayıt yaptıracak öğrencilerin, kayıt esnasında yeni açılan kulüplere kayıt yaptırabileceğini ifade etti.

Temiz, öğrencilerin kayıt yaptırabilecekleri kulüplerin Doğa ve Dağcılık, Müzik ve Tiyatro Kulübü, Spor Kulübü, Edebiyat ve Felsefe Kulübü, Kültürel Faaliyetler, AB Proje Birimi, Teknik ve Mesleki Proje Birimi gibi öğrenci  kulüplerinin olduğunu, ilerleyen zamanlarda daha farklı kulüplerin kurulacağını söyledi.

11643_b4.jpg

11643_b3.jpg

11643_b2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.