05 Mayıs 2024
  • İçel17°C

ÇEVRE KOMİSYONU ÜYELERİ, CHP İL BAŞKANLIĞINDA BİR ARAYA GELDİ

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından kurulan “Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu Üyeleri, Şeyma Dumrul başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Çevre Komisyonu Üyeleri, CHP İl Başkanlığında Bir Araya Geldi

05 Mart 2016 Cumartesi 19:36

Haber Merkezi - CHP İstanbul İl Başkanlığı “Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu Üyeleri, Şeyma Dumrul başkanlığında ilk toplantısını CHP İstanbul İl Merkezi'nin Şişhane’deki, yeni yerinde gerçekleştirdi. Toplantıya İstanbul İl Başkanvekili Orhan Örkmez ile komisyon üyesi 21 sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından kurulan “Çevre ve Doğa  Hakları Komisyonu  “Başkan, Şeyma Dumrul’un, komisyon üyelerine  yaptığı  açılış konuşmasının  ardından, komisyon üyelerinin tanışmasına geçildi.

 İstanbul’daki, STK  temsilcisinden oluşan  21 Komisyon Üyesinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya, Behlül Ablak, Nurfeşan Ağra, Sezgin Akkoyun, Cemal Beşkardeş, Bahattin Birecikli, Ömer Bozkurt, Zafer Murat Çetintaş, Evrim Solmaz Decker, Nevin Düzalan, Cüneyt Gül, Ali Gündüz, Ayhan Güner, Feyzan İnceok, Utku Kızıltan, Ali Korsan, Prof. Dr. Doğanay Tolunay, İlyas Torlak, Bülent Sar, Zekiye Ülker, F. Birsen Uysal ve basın mensupları katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanvekili Orhan Örkmez ‘de, yeni kurulan Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu Başkanı Şeyma Dumrul ve komisyon üyelerinin güzel çalışmalar yapacağına inandığını ve her türlü desteği vereceklerini  ifade etti.

Komisyon üyelerince, her ayın 2. ve 4. Haftasının, Çarşamba günleri Saat: 11.00’- 13.00 arasında, CHP İstanbul İl Başkanlığında toplanma kararın alındı ve bir sonraki toplantının gündem maddeleri belirlendi.

CHP il Başkanlığı, Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu Üyeleri, 9 Mart Çarşamba,  Saat :11.00’ de, Şişhane’deki,  İl Başkanlığı Konferans Salonunda  bir araya gelmek üzere toplantı sona erdi.

3-chp-5-001.jpg

chp-8.jpg

2-chp-2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.