05 Mayıs 2024
  • İçel17°C

ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİNDE ÖDÜLLER VERİLDİ

MERSİN’in Erdemli İlçesi'nde düzenlenen İlkokullar arası Fiziksel Etkinlikler (İFET) Oyunlar Şenliği sona erdi.

Çocuk oyunları şenliğinde ödüller verildi

26 Nisan 2016 Salı 23:44

Haber Merkezi - Oyunların tamamlanması nedeni ile Erdemli Kapalı Spor salonunda tören düzenlendi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Karaağaç, ilçedeki ilkokullar arasında şenliğe 13 okuldan 4'er takımının katıldığını söyledi.

Karaağaç, oyunların gelecek yıldan itibaren ortaokul ve liselerde de uygulamaya başlanacağını söyledi. Hayatın her alanına giren dijital teknolojinin günümüzde çocukların saatlerce hareketsiz kalmasına neden olduğunu anlatan Karağaç, "Fiziksel Etkinlikler Oyunları Şenliği'nin çocuklarımızın hayatında bir başlangıç olacağını düşünüyoruz. Hareketsiz, hayal gücüne bağlı ve gerçeklerden uzak oyunları değil, fiziksel, zihinsel ve becerilerin kullanılacağı, sosyalleşeceği çocukların çocukluk oyunları ile oynayacağı oyunlarla büyümelerini arzu etmekteyiz" dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren okul takımlarının ödülleri Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Mahmut Karaağaç ve Erdoğan Tekin ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç tarafından verildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.