29 Nisan 2024
  • İçel25°C

CUMHURİYET'İN 92. YILI ANAMUR'DA COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Anamur'da da coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet'in 92. yılı Anamur'da coşkuyla kutlandı

30 Ekim 2015 Cuma 13:26

Haber Merkezi - Anamur Şehir Stadı'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama ve Yürüyüş Töreni büyük bir çoşku ile gerçekleşti.

Anamur’da bulunan ilkokul, ortaöğretim ve liselerinin bulunduğu, Anamur halkının katılım sağladığı tören, Anamur Kaymakamı, Anamur Belediye Başkanı, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı, Anamur Milli Eğitim Müdürü ve diğer Resmi Kurum Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerinin satata gelmesi ile tören başladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyeat Öğretmenleri Fatma Pınar ve Turgay Akın’ın konuşmalarından sonra Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk görev alan öğrencileri ve halkı selamladıktan sonra günün anlam ve önemi belirten konuşmasını yaptı.

Konuşmasında Cantürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin büyüklüğünden bahserederek konuşmasını bitirdi.

Akabinde ilkokul, ortaöğretim ve lislerden birer öğrenci Cumhuriyet Bayramı ve Atatürk konulu şiirlerini okudular. Törende görevli öğrenci, öğretmen, gazi ve askerlerin yürüyüşü ile sonlandırıldı.

 

Kaynak: Dolu Medya
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.