30 Nisan 2024
  • İçel21°C

ERDEMLİ’DE FUTBOL SAHASI YAPIM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Erdemli Belediyesi, ilçede bulunan futbol sahasının yenilenmesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Erdemli’de futbol sahası yapım çalışmaları hız kazandı

20 Ağustos 2015 Perşembe 00:08

Haber Merkezi - ​Erdemli’de bulunan futbol sahası yenileniyor. Özellikle Erdemli Belediyespor Futbol takımının bu sene Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) oynayacak olması sebebi ile futbol sahasının eksiklerinin giderilmesine yönelik yenileme çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.

Yenileme çalışmalarının tamamen belediyenin kendi imkânlarının kullanılarak yapılmasının da ayrı bir gurur tablosu oluşturduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, zemin sıkıştırma ve tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından çimlendirme çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılacağını dile getirdi.

Tollu, futbol sahasının ayrıca çevre düzenlemesini de yaparak hizmete sunacaklarını belirtti.

YENİ TRİBÜN YAPILIYOR

Tollu, sporseverlerin Erdemli Belediyespor'un ve diğer futbol kulüplerinin başarılarına bu statta şahitlik edeceklerini vurguladı.

Futbol sahasının yıllardır kangren olan bir durumunun olduğuna dikkat çeken Tollu, ellerini taşın altına koyarak çalışmaları başlattıklarının altını çizdi.

Erdemli futbol sahasını yenileme çalışmaları çerçevesinde birçok yeniliğin de sporseverlere armağan edileceğini kaydeden Tollu, konuyla ilgili olarak spor sahasının eski ve kullanılamaz halde bulunan tribünün yıkıldığının ve yerine çok şık bir tribün çalışmalarının yapıldığını sözlerine ekledi.

Altında soyunma odaları, banyo, tuvalet gibi donatılarında olduğu yenin tribünün genel anlamda standartlara uygun olduğunu vurgulayan Tollu, tüm çalışmaların sporseverler için olduğunu ifade etti.

YENİ FUTBOL SAHALARI YAPILIYOR

Erdemli sınırları içerisindeki tüm spor sahalarına bakım ve onarım yapıldığını bildiren Başkan Tollu, 10 adet futbol sahasının da çok yakında Erdemli’nin değişik mahallerinde vatandaşın hizmetine sunulacağını müjdeledi.

Bu sahaların özellikle de bugüne kadar futbol sahası olmayan eskiden köy olarak kabul edilen yeni mahallelerde öncelikle yapılacağını ve oradaki vatandaşlara, sporsever gençlere armağan edeceklerini vurguladı.

BÜYÜK STAD YAPILACAK

Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Erdemli’ye standartlara uygun yeni ve büyük bir stat yapımına ilişkin çalışmaların şu an proje aşamasında olduğunu, yaklaşık bir, bir buçuk yıl sonra Erdemli’nin yüksek standartlarda yeni bir futbol stadının olacağını da müjdeledi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerine şöyle devam etti: “Erdemli’ninulusal ve uluslararası alanda kaliteyi yakalayabilmesi için her alanda en iyi hizmeti yapmak zorundayız. Bunun için hiçbir mazeretin arkasına sığınmıyoruz. Erdemli Belediyesi olarak gözümüzü yükseklere diktik ve bu amaçla hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Biz Erdemli’nin geleceğini inşa ediyoruz. Daha önce yapılmayan hizmetleri üretmeye ve dolayısı ile de ilçemize yenilikleri kazandırmaya gayret ediyoruz.

Diğer yandan daha önce yapılmış hizmetleri de hem kalitesini, hem de sayısını arttırarak daha mükemmel bir şekilde hizmete açıyoruz. Allah’ın izniylekısa bir süre sonra stadı hizmete açacağız. Bundan böyle tüm halkımızı bu statta, bu sene BAL liginde mücadele edecek olan Erdemli Belediye Sporu ve diğer spor kulüplerimizi desteklemeye davet ediyorum. Başarılar bizi bekliyor.”

FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANI MERCAN: BAŞKANIMIZ HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMUŞTUR

Konuyla ilgili bir açıklamada Erdemli Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Mercan’dan geldi. Mercan açıklamasında, futbol kulüplerinin geçen sene çok büyük bir başarıya imza atarak bir üst lige çıktığını bundan en büyük payın Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu’ya ait olduğunu beyan etti.

“Bize ve diğer kulüplere belediye başkanımızın destekleri ortadadır. Belediyespor kulübü olarak; aynı zamanda kulübümüzün onursal başkanı olan Sayın MükerremTollu’ya teşekkürü bir borç biliyoruz. Onun sayesinde bugünlere geldik” diyen Mercan, bu desteğin sürdüğüne de dikkat çekti.

Özellikle de bu yıl belediyesporun BAL Liginde mücadele edecek olmasından dolayı yeni futbol sahasının yenilenmesi noktasında Erdemli Belediyesinin yürütmüş olduğu hummalı çalışmalardan dolayı herkese teşekkür etti.

Mercan açıklamasının sonunda, “Belediye Başkanımızın verdiği destek ile takımımız daha iyi noktalara gelecektir. O bizler için elini taşın altına koyuyorsa biz de başarılarımızla kendisini mahcup etmeyeceğiz. Yapılan hizmetlerin son derece mühim olduğunu ve bunun devamın da geleceğini biliyorum. Tüm sporseverler adına sayın başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye ekipleri, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve en kısa sürede stadın hizmet açılacağını bildirdiler.

_sc_8752.jpg

dsc_0339-001.jpg

dsc_0735.jpg

dsc_0818.jpg

dsc_4568.jpg

dsc_4581.jpg

dsc_5533.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.