17 Mayıs 2024
  • İçel21°C

ERDEMLİ'DE HALK PLAJLARI DOLUP TAŞIYOR

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede yaptıkları üç plajı vatandaşın hizmetine ücretsiz olarak sunduklarını belirterek, plajların vatandaşlar tarafından çok rağbet gördüğünü kaydetti.

Erdemli'de halk plajları dolup taşıyor

13 Ağustos 2015 Perşembe 00:05

Haber Merkezi - Erdemli Belediyesi tarafından Topraksu tesisleri ile İlçe Jandarma Karakolu arasında vatandaşın hizmetine sunulan ücretsiz halk plajlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yıllarca denize girecek bir plajı bulunmayan Erdemli’nin şimdi üç adet plaja sahip olduğunu dile getirdi.

Erdemli’de göreve geldikleri ilk günden bu yana vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Tollu, bu anlayış neticesinde son 6 yılda Erdemli’yi ilklerle tanıştırdıklarını söyledi.

Topraksu tesisleriyle Jandarma Karakolu arasında üç adet plajı vatandaşın hizmetine ücretsiz olarak sunduklarını belirten Tollu, “Plajlarımız denize giren vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet vermektedir. Sahil bandı içerisinde Erciyes sitesi önüne plaj yaptık, halkımızın rahat etmesi için oranın doldurulmasına izin vermedik.

Her yerde merkezlerde denize girilecek alanlar yok olurken, Erdemli’de plajlar korunuyor, yeni plajlar yapılıyor. Bu plajlar vatandaşlar tarafından çok rağbet görüyor. Ailece oturup vakit geçirebileceği, spor yapabileceği yeşil alanlarla iç içe olan denize girebileceği plajları olan bir Erdemli, vatandaşlarımıza armağan olsun” dedi.

Erdemli’nin akciğeri olan çamlığın haftanın her günü dolup taştığına da vurgu yapan Tollu, çamlığa sahip çıkarak vatandaşın kullanımına sunmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

dsc_5610-001.jpg

dsc_8394.jpg

dsc_8416.jpg

dsc_8397.jpg

dsc_8403.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.