07 Mayıs 2024
  • İçel22°C

ERKDER'DEN ANAMURLULAR.COM'A KUTLAMA MESAJI

İstanbul’da yaşayan Erdemliler’in ve Mersinliler’in buluşma noktası olan Erdemli Kültür Düşünce ve Gelişim Derneği (ERKDER), Anamurlular.com'un 1. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı gönderdi.

ERKDER'den Anamurlular.com'a kutlama mesajı

29 Mart 2016 Salı 01:31

Haber Merkezi - Erdemli Kültür Düşünce ve Gelişim Derneği, Anamurlular.com'un yayın hayatına başlamasının 1. yılını kutladı. 

ERKDER Başkan Yardımcısı Ahmet Kasap tarafından gönderilen mesajda şunlar kaydedildi: "Kuruluşumuzdan bu yana yaptığımız etkinliklerin tanıtımı noktasında bize destek oldunuz. Derneğimize yakın ilgi gösterdiniz. İstanbul'daki hemşehrilerimizin sesini hemen her fırsatta her ortamda duyurmak için çaba sarf ettiniz. Sadece İstanbul'daki hemşehrilerimizin değil tüm bölgemize ait tüm haberleri, en güncel bir şekilde okuyucularınıza ulaştırma gayretinde oldunuz.    

Haber portalınızın 1. kuruluş yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sizlere aynı yolda ve çizgide, başarılarla dolu bir yayın hayatı diliyoruz. Ayrıca derneğimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı, www.anamurlular.com haber sitesi çalışanlarına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Sağolun var olun."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.