06 Mayıs 2024
  • İçel15°C

GAZETECİ VEDAT ÇELİKBAŞ'IN BRİKET MEZARI MERMERDEN YAPILDI

4 Temmuz 2014 yılında hayatını kaybeden Gazeteci Vedat Çelikbaş’ın mezarı yapıldı. Mezarın yapımı, Anamur Sevdalısı Ahmet Doğan tarafından gerçekleştirildi.

Gazeteci Vedat Çelikbaş'ın briket mezarı mermerden yapıldı

31 Temmuz 2015 Cuma 01:51

Haber Merkezi - Anamur’un yetiştirdiği önemli isimlerden olan İstanbul Şişli Belediyesi’nde Harita Mühendisi olarak çalışan Anamur Sevdalısı Ahmet Doğan, yine önemli bir işe imza atarak örnek bir davranış sergiledi.

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında Anamur’un tanıtılması için büyük çaba harcayan Doğan, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Gazeteci Vedat Çelikbaş’ın ölümünün 1. yıldönümünde ailesi, sevenleri ve dostları tarafından mezarı başında anılırken mezarını görmüş ve mezarın mermerden anıt şeklinde yapılması için çalışma başlatmıştı. 

Gazeteci Vedat Çelikbaş’ın eşi Gülten Çelikbaş’tan izin alınarak başlatılan mezar yapım çalışması tamamlandı. 

Anamur Sevdalısı Ahmet Doğan’ın böyle örnek bir davranış sergileyerek Gazeteci Vedat Çelikbaş’ın mezarının yapımını gerçekleştirmesi, ailesi, dostları ve sevenleri tarafından takdirle karşılandı.

Mezarın yapımını tamamlayan ustaları ziyaret eden Anamur Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (AGİYAD) Başkanı Halit Dolu, Anamur Sevdalısı Ahmet Doğan’ın örnek bir davranışta bulunarak Gazeteci Vedat Çelikbaş’ın mezarını yaptırmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 

Dolu, herkese örnek olabilecek bir ahd-e vefa örneği sergileyen Doğan’a AGİYAD olarak teşekkür etti. 

13003_b2.jpg

13003_b3.jpg

13003_b4.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.