03 Mayıs 2024
  • İçel21°C

GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANAN NİHAT KARAN, HAYATINI KAYBETTİ

Anamur'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak Özel ANAMED Hastanesi'ne kaldırılan Nihat Karan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karan'ın ölümü, ailesi başta olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

Geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Nihat Karan, hayatını kaybetti

21 Temmuz 2015 Salı 23:09

Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU - Mersin’in Anamur İlçesi'nde otomobilin kontrolden çıkarak çarptığı yaşlı adam hayatını kaybederken otomobilin sürücüsü Nihat Karan'ın da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Yalıevleri Mahallesi’nde meydana gelen kazada, İskele Mahallesi yönüne giden Nihat Karan (18) yönetimindeki 34 BVS 95 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla atmış ve yoldan çıkmıştı. Yoldan çıkan otomobil, bu sırada sabah sporu yapan 73 yaşındaki Osman Bulut’a çarpmış ve yaşlı adam orada hayatını kaybetmişti.

Kazada aracı sürücüsü Nihat Karan ile yanında bulunan Hakan Çetin yaralanmış ve Özel ANAMED Hastanesi'nde tedavi altına alınmışlardı. Yaralı olarak kaldırıldığı hastaneda hayati tehlikeyi atlatamayan Nihat Karan, yapılan tüm müdahalelere rağmen 16 saatlik yaşam mücadelesini kaybetti.

Karan'ın acı haberi tez yayıldı ve genç yaşta hayatını kaybetmesi ailesi başta olmak üzere sevenleri yasa boğuldu.

Nihat Karan, Anamurlu İş Adamı Erdal Karan'ın oğlu, Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fuat Uğur'un da torunuydu.

Telefonla kendisine ulaştığımız Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fuat Uğur, hıçkırıklarla açtığı telefonumuzda, "Genç yaşta kaybettik. Gitti Nihat'ım, gitti gül gibi torunum" dedi.

Nihat Karan, yarın (22 Temmuz 2015 Çarşamba) Anamur'da öğleden sonra toprağa verilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.