30 Nisan 2024
  • İçel29°C

GENÇ BASKETBOLCULAR, BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Şampiyonası’nda yarı final oynayan Barbaros Ortaokulu genç basketbolcuları, merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’e, verdiği destek dolayısıyla teşekkür ederek plaket sundu.

Genç Basketbolcular, Başkan Genç’i ziyaret etti

07 Temmuz 2015 Salı 21:53

Haber Merkezi - Mersin’in Yenişehir İlçesi'ndeki Barbaros Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hacer Taş, okulun basketbol takımı öğrencileri ile birlikte Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’i makamında ziyaret etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Taş, ziyarette yaptığı konuşmada, basketbol takımının Mersin’de yapılan okullar arası turnuvada il birincisi olmasının ardından, Nisan ayında Karaman’da yapılan bölgeler arası turnuvada da şampiyon olduğunu söyledi.

Taş, “Mayıs ayı içerisinde Ordu’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda ise yarı finale kadar çıkma başarısını gösterdik. Daha önceleri antrenmanlarımızı yapacağımız bir sahamız yoktu, ancak belediyemizin yapmış olduğu Barbaros semt sahasının fiziki şartlarını daha da iyileştirmesi sonucu bir antrenman sahamız oldu. Yenişehir Belediyesi’ne ve Başkan İbrahim Genç’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Okulların ziyaretlerinden her zaman memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Genç de, “Turnuvalarda Mersin’imizi ve Yenişehir’i en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Çocuklarımızın eğitim ve spor yaptıkları alanların çağdaş koşullarda olması ana amacımız. Bizler de bu koşulları iyileştirerek, onlara en iyi hizmeti vermeyi kendimize görev edindik. Yenişehir Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yasaların ve imkanlarımızın el verdiği ölçüde eğitime destek olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Ziyarette, Hacer Taş ve basketbol takımı öğrencileri İbrahim Genç’e bir teşekkür plaketi verdiler.

_dsc2499.jpg

_dsc2502.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.