27 Nisan 2024
  • İçel22°C

HADRA HAMAMI KÜLTÜR VE SANAT EVİ KAYITLARI BAŞLADI

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi, kış dönemi ikinci etap atölye çalışmaları için kayıtları kabul etmeye başladı.

Hadra Hamamı Kültür Ve Sanat Evi Kayıtları Başladı

27 Şubat 2016 Cumartesi 21:13

Haber Merkezi - Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, farklı mahallelerde bulunan Mahalle Evleri ile kurs merkezlerinde beceri ve meslek edinme kurslarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Mahalle Evleri ve kurs merkezleri, üniversite sınavlarına hazırlıktan okuma yazma kurslarına, şan ve enstrümandan meslek kurslarına kadar pek çok farklı dalda kursiyere ev sahipliği yapıyor. Akdeniz Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda restorasyonu tamamlanan ve kurs-atölye çalışmaları ile sergi-dinleti gibi etkinliklere ev sahipliği yapan Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi, geçen kasım ayında başladığı sinema ve fotoğraf atölye çalışmalarını tamamladı.

Teori çalışmaları tamamlanan sinema atölyesinde son olarak film çekimi de yapıldı ve başarılı kursiyerler sertifika almaya hak kazandı. Yaklaşık 3 buçuk ay süren atölye çalışmalarını tamamlayan sinema ve fotoğraf atölyeleri, yeni dönem başvurularını kabul etmeye başladı.

Mart ayı içerisinde başlayacak olan atölye çalışmaları için Kiremithane Mahallesi Silifke Caddesi’nde bulunan Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi’ne şahsen müracaat edilmesi gerektiği belirtildi.

Sinema atölyesinde, eğitimler kapsamında sinemanın her yönüyle ele alınmasını sağlayacak dersler verilirken, fotoğraf atölyesinde ise fotoğrafın tarihi, fotoğraf makineleri ve özellikleri, fotoğrafta ışık, renk ve kompozisyon gibi konular ele alınıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.