03 Mayıs 2024
  • İçel25°C

“HALK İÇİN HALKLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Mevlana MERMİ:CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklamasını Mustafa Bakır’da yaptı. İlçe binası önünde yapılan açıklamaya Aday adayları yanı sıra Anamur haklıda katılım sağladı.

“Halk için Halkla Birlikte Yöneteceğiz”

18 Kasım 2018 Pazar 12:41

Açıklamasını yapan Bakır;
“Mevcut sistemin insanlığa, doğal çevreye tahribatı biliyoruz. Kentlerimizi, doğal çevreyi bir rant alanı olarak kullanılmasına karşı çıkarak yıllarca mücadele alanlarında olduk. Yaşadığımız kentte toplumcu halkçı belediyeciliği yaşama geçirip, halk için halkla birlikte yöneteceğiz. Kentte yerel demokrasiyi güçlendireceğiz.”
Yapacağı projelerini de açıklayan Bakır;
“Kütüphane ve Kültür evleri, yaygın okul öncesi öğrenci merkezleri, ulaşılabilinir spor alanları, gençlik ve kültür merkezleri, öğrenci yurtları gibi sosyal ve kültürel merkezler yapacağız. Doğal çevreyi bozmadan turizmi geliştirecek tesisler kuracağız. Kent yoksullarının istihdamı ve barınması sağlanacak. Tarıma önemi arttırmak için tesisler kurulacak” dedi.

MUSTAFA BAKIR KİMDİR?

1959 Anamur doğumlu olan Mustafa Bakır ilk ve orta okulu Anamur’da tamamladıktan sonra liseyi Adana’da bitirdi. Anadolu Üniversitesi, sosyal bilimler mezunu olan bakır öğrencilik yıllarından bu yana siyasal mücadelenin içindedir.
CHP Anamur İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve ardından iki dönem Mersin İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 8 yıl üstlendiği ilçe – il yönetim kurulu üyeliğinden sonra memuriyet dönemine döndü.
Anamur Eğitim Sen Temsilcilik Başkanlığı yapan Bakır, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Anamur Sözcülüğü, Nükleer Karşıtı Platform Anamur Sözcülüğü görevlerinde bulundu. Emekli Der ve Emekli Sen üyesi olup Çevre ve Doğa Derneği gönüllüsüdür. 

20181117_141417.jpg20181117_141611.jpgimg_1185.jpgimg_1191.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.