29 Mart 2024
  • İçel19°C

HAVADAN GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİNİ TANITTILAR

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Business Channel Türk Tv ekonomi kanalında yayınlanan Sema Baysal’ın sunduğu İşkolik programının çekimlerine katılan Muhammed İbrahim Arıkan ve Ayhan Kahvecioğlu’nun konuk olduğu program yayınlandı.

Havadan Görüntüleme Sistemlerini Tanıttılar

01 Temmuz 2016 Cuma 23:32

Haber Merkezi - Hobi olarak başladıkları ve alanında uzmanlaştıkları Havadan Görüntüleme Sistemlerini tanıtan ikili programdaki söylemleri ile Anamur tanıtımına da katkı sağladı.

Muhammed İbrahim Arıkan, Sema Baysal’ın sorusu üzerine Anamur’u Muz’un başkenti, doğa, tarih, kültür ve deniz şehri olarak tanıtırken insanlarının çalışkanlığından bahsetti. Gözde Fm sahibi Ayhan Reis ise konuşmasında Türkiye’nin en temiz denizinin Anamur’da bulunduğuna vurgu yaptı.

İkili yaptıkları otel, işyeri, düğün çekimleri, klip, film sahneleri, prodüksiyon, tanıtım ve havadan görüntüleme çalışmalarını anlattı. Hobi olarak başladıkları işte uzmanlaşan, birçok ulusal Tv’ye 4K kalitesinde görüntü sağlayan ve bölgede birçok klip çekimine teknik destek olan ikili yaptıkları işin detaylarını paylaştı.

Program sunucusu Sema Baysal’ın Türkiye’nin diğer illerinden gelecek taleplere cevap verebiliyor musunuz sorusuna ise Arıkan ve Kahvecioğlu bu güne dek Aydıncık, mersin, konya ve diğer illerde çeşitli çekim işlerini gerçekleştirdiklerini, birçok ünlü’nün klip çekiminde hava çekimleri ile yer aldıklarını ifade etti.

İkili daha önce Anamur’da çekim yapan Ulusal TV’lere Anamur’un havadan görüntülerini vererek ilçe tanıtımına katkı sağlamışlar Asena’nın da rol aldığı Anamur’da çekilen klipte Hava çekimleri gerçekleştirmişlerdi.

İşte programın tamamı;

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.