01 Mayıs 2024
  • İçel24°C

HÜSEYİN TEPE, ADANA'DA YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait çöp kamyonunun devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve ambulans helikopterle Adana'ya sevk edilen Hüseyin Tepe, hastanede hayatını kaybetti. Tepe, yarın Anamur Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Hüseyin Tepe, Adana'da yaşam mücadelesini kaybetti

12 Ağustos 2015 Çarşamba 22:21

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait çöp kamyonu devrilmesi sonucu ağır yaralanan sürücü Hüseyin Tepe, Anamur'dan ambulans helikopterle sevk edildiği Adana’daki hastanede hayatını kaybetti.

İlk müdahalesi Anamur’daki özel hastanede yapılan ve boynunda kırık olduğu belirlenen 42 yaşındaki Tepe, ambulans helikopterle Adana'ya sevk edildi. Tepe, yapılan tüm müdahalelere rağmen sevk edildiği hastanede yaşamını yitirdi. Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapılan cenaze yakınlarına teslim edildi.

Tepe için yarın (13 Ağustos 2015 Perşembe) saat 09.00’da Anamur Belediyesi’nde tören düzenleneceği, daha sonra da Bahçe Mahallesi'ndeki şehir mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'den başsağlığı mesajı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait çöp kamyonunun devrilmesi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Hüseyin Tepe için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Türe mesajında, "Dün trafik kazası geçiren mesai arkadaşımız Hüseyin Tepe vefat etmiştir. Yarın saat 09:00 da Belediye Önünde düzenlenecek cenaze töreninin ardından şehir mezarlığına defnedilecektir. 

Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.