26 Nisan 2024
  • İçel30°C

"KOÇ KÖROĞLUYAM" KLİBİNİN YÖNETMENİ ALİ SEYDİ IŞIKGİL'DEN TEŞEKKÜR

Ağustos ayı içerisinde Anamur’da çekilen “Koç Köroğluyam” adlı klibin yönetmeni Ali Seydi Işıkgil, klibe gösterilen ilgiye yayınladığı bir mesajla teşekkür etti. Işıkgil mesajında, "İşte Rekor... İşte Klip.. Anlatılmaz... İzlemek, dinlemek gerek..." dedi.

"Koç Köroğluyam" klibinin yönetmeni Ali Seydi Işıkgil'den teşekkür

17 Ekim 2015 Cumartesi 20:51

Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU - Ağustos ayında Anamur'da çekilen ve yaklaşık 2,5 aylık bir süreçten sonra montaj çalışması tamamlanarak 2 gün önce (15 Ekim'de) tüm müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan "Koç Köroğluyam" adlı klip ile ilgili klibin yönetmeni Ali Seydi Işıkgil, klibe gösterilen ilgiye kişisel facebook hesabından yayınladığı bir mesajla teşekkür etti.

Işıkgil yayınladığı mesajında, "İşte rekor... İşte klip... Anlatılmaz... İzlemek, dinlemek gerek... Muhteşem ses ve yorum. Başarılı bir klip... "Koç köroğluyam" klibi yayınlandığı ilk iki günde 9 bin 900 kişi tarafından tıklanarak REKOR kırdı... Yolun açık, başarın daim olsun Ömer Şahin, teşekkürler... Klibe oyunculuğu ile renk katan dansın kraliçesi Asena, yapımcı firma Gülen Medya Kadir Şeker, uygulayıcı yapımcı ve yönetmen Eyüphan Kurtcu ve teknik ekibi, Anamur havadan görüntüleme sistemi Muhammed İbrahim Arıkan, Kızılaliler Köyü halkı ve Hüseyin Demir, klibe lojistik desteği sağlayan Aanamur Belediyesi ve Belediye Başkanı Anamur'un gülen yüzü Mehmet Türe. Ayrıca bu başarılı projede profesyonel ekibi ile bir araya getirip çalışmamızı sağlayan başta Eyüphan Kurtcu ve Gülen Medya sahibi Kadir Şeker'e teşekkür ederim... Ali Işıkgil. Iyi seyirler" dedi.

ekran-alintisi-005.jpg

kockorogluyam-yayinda.jpg

"KOÇ KÖROĞLUYAM" KLİBİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.