28 Nisan 2024
  • İçel23°C

KOCAMAZ’A AÇIK KAPI GÖRÜNDÜ

Mevlana MERMİ: Yerel Seçimlere dört buçuk ay kala aday isimleri açıklanırken Burhannettin Kocamaz adaylık için bir parti gündeminde değildi.

KOCAMAZ’A AçıK KAPI GÖRÜNDÜ

17 Kasım 2018 Cumartesi 09:14

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı isimleri belli olurken mevcut Başkan Burhanettin Kocamaz’a bir kapı açıldı. MHP, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz partisinin 5 büyükşehirin belediye başkan adaylarını açıklamıştı. Açıklamasında halen MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olan Burhanettin Kocamaz’ın adı yokken, Kocamaz’ın yerine Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmiştir.

Kocamaz İYİ Parti’den Aday gösterilmek üzere gündemde konuşulurken Ankara AK Parti kulislerinden gelen sesler Burhannettin Kocamaz’a kapılar açıldı.

Mersin’de Kocamaz AK Parti’den mi Aday?

Kulislerde hareketlenme başladıkça AK Parti kulisleri Mersin için harekete geçti. Yapılan anketler sonucunda Mersin’de AK Parti oy oranlarını yükseltmek ve yeni belediyeleri bünyesine katma çalışmaları hareketi ile aday isimlerini konuşmaya başladı. Bu çalışmalar ile birlikte Burhantettin Kocamaz için AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşti. Bu flash haber ile Mersin yerel seçimlerde adaylar ve partiler için dengeler değişti.

Kocamaz’dan hala bir açıklama gelmedi.

477353.jpgerdoğan.20150604092024.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.