29 Nisan 2024
  • İçel23°C

M.FEYZULLAH YILMAZ'DAN ANAMUR'A İKİ MÜJDE

Adalet ve Kalkınma Partisi Anamur ilçe başkanı M.Feyzullah YILMAZ iki tane yatırım müjdesi verdi.

M.FEYZULLAH YILMAZ'DAN ANAMUR'A İKİ MÜJDE

17 Ocak 2024 Çarşamba 15:28

Adalet ve Kalkınma Partisi Anamur ilçe başkanı M.Feyzullah YILMAZ yaptığı açıklamada, Anamur'a huzur evi yapımına başlanılacağını ve aynı zamanda da Anıtlı ve Uçarı mahallelerinin su sorunun çözüleceğini söyledi.

Yılmaz yaptığı açıklamada;

"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda İlçemize Huzurevi, yaşlı bakım ve bakım merkezi yapılmak üzere sonuç alınmıştır.
Resmî Gazetede yayımlanan yatırım programı ile 150 kişilik huzurevi,yaşlı bakım rehabilitasyon merkezi inşaatına başlanılacaktır…
Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Sayın Bakanımıza, Ak Parti Mersin Milletvekillerimize, İl Başkanımıza şükranlarımı sunarım. Bu eserin temelinden itibaren maddi manevi destek veren başta Anamur Huzur Evi yaptırma ve yaşatma derneği Başkanı sayın Ertuğrul Ayhan olmak üzere, derneğin yönetim kurulu üyelerine de teşekkürü borç bilirim, HAYIRLI UĞURLU OLSUN…"
 
ANITLI VE UÇARI KAPALI DEVRE SULAMA SUYU DEVREYE ALINACAK
 
" ANITLI ve UÇARI Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.
ANITLI BARAJI VE KAPALI DEVRE SULAMA PROJESİ, Strateji Bütçe Başkanlığınca yapımı onaylanmıştır ve Resmî Gazete de ilan edilmiştir, her iki mahallemize de can suyu olacak bu yatırım hayırlı uğurlu olsun. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen 27. Dönem ve şu anda görevde olan 28. Dönem Ak Parti Mersin Milletvekillerimize sonsuz teşekkür ederim…" dedi.
 
huzur-evi.jpganitli.jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.