10 Mayıs 2024
  • İçel22°C

MERSİN, İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI’NA HAZIRLANIYOR

Ekim ayında yapılacak olan 5. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı kapsamında çalıştay düzenlendi.

Mersin, İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na hazırlanıyor

03 Ağustos 2015 Pazartesi 00:47

Haber Merkezi - Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 5.’si düzenlenecek olan Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı hazırlıkları kapsamında, ’Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Çalıştayı’ gerçekleştirildi.

İşgücü piyasasına yön veren kurum ve kuruluşlarla imzalanan protokollerden sonra yapılan çalıştayda, başarılı bir fuar amaçlandığı bildirildi. Çalıştayda, ’fuar organizasyonun tanıtım çalışması, işverenlere yapılacak başvuru formunun içeriği, seminer ve konferans’ konularının ele alındığı belirtildi.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, 5. kez düzenleyecekleri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nın başarılı sonuçlar doğurması amacıyla çalıştaylara önem verdiklerini söyledi. Kutlu, iş arayan herkesi 15-16 Ekim tarihleri arasında Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olan fuara beklediklerini ifade ederken, yılda bir kez yapılan bu organizasyonun kariyer hedeflerini yakalamak isteyenler için bir şans olduğunu vurguladı.

İş arayanlar ile işverenleri aracısız olarak buluşturacak etkinlikte, iş arayanlar iş başvurusunda bulunurken, işbaşı eğitimi, girişimcilik, mesleki eğitim, seminer ve konferanslardan da yararlanabilecekler.

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.