13 Mayıs 2024
  • İçel18°C

MERSİN SGK'DAN VATANDAŞLARA UYARI!

Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve il müdürlüğünün adını kullanarak bağış toplayanlara karşı vatandaşları uyardı.

Mersin SGK'dan vatandaşlara uyarı!

11 Temmuz 2015 Cumartesi 22:15

Haber Merkezi - Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda bazı kişilerce sigortalı ve işverenlerden, kurumun adı kullanılarak bazı derneklere bağış yapmalarının ya da kitap, dergi, broşür ve bayrak gibi bir takım malzemeyi satın almalarının istendiğinin tespit edildiği belirtildi.

Alınan para karşılığında dernek makbuzu verildiğinin de öğrenildiği ifade edilen açıklamada, "Kurumumuz vatandaşlarımızdan herhangi bir dernek, vakıf, kuruluş ve benzeri adına bağış toplamamakta ve kitap, dergi, broşür, bayrak satışı yapmamaktadır.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için Sosyal Güvenlik Kurumu veya Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü adına her ne ad altında olursa olsun bağış toplayan ya da kitap, dergi, broşür satan bu kişilere itibar etmemelerini ve kendilerinden kurum adına bağış talep edilmesi halinde Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne bilgi vermelerini önemle rica ederiz" denildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.