05 Mayıs 2024
  • İçel16°C

MERSİN’DE AK PARTİ'Yİ BİRİNCİLİĞE TAŞIYAN TEŞKİLATA VE İSMAİL TAŞPINAR’A TEŞEKKÜR BELGESİ

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’yi Mersin’de birinciliğe taşıyan ve 3 olan milletvekili sayısını 4’e çıkaran teşkilat ve İl Başkanı İsmail Taşpınar, Genel Merkez tarafından teşekkür belgesiyle onurlandırıldı.

Mersin’de Ak Parti'yi birinciliğe taşıyan teşkilata ve İsmail Taşpınar’a Teşekkür Belgesi

19 Kasım 2015 Perşembe 12:10

Haber Merkezi - AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Taşpınar’a toplantıda, 1 Kasım seçimlerinde Mersin’de alınan başarılı sonuçlardan dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından ‘Tebrik ve Teşekkür Belgesi’ verildi.

Bu belgenin alınmasında emeği geçen tüm teşkilata teşekkür eden Taşınar, "1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde aldığımız başarılı sonuçtan dolayı emeği geçen Mersin il, ilçe teşkilatlarımıza ve Mersinli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Aynı başarıyı önümüzdeki yerel seçimde Büyükşehir dahil olmak üzere 13 ilçemizde de alacağımıza tüm kalbimle inanıyor. Durmak yok yola devam diyorum" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.