12 Mayıs 2024
  • İçel21°C

MERSİN'DE GENÇ ÖĞRETMEN KORAY ALKAN, TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Mersin'de Beden Eğitimi Öğretmeni Koray Alkan, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Alkan'ın aynı kazada kuzeni Selami Canatan ise ağır yaralandı. Alkan, Mersin Cemevi'nde düzenlenen tören sonrası Tarsus'ta toprağa verildi.

Mersin'de genç öğretmen Koray Alkan, trafik kazasında hayatını kaybetti

27 Eylül 2015 Pazar 16:24

Haber Merkezi - Mersin'de bir otomobilin seyir halindeki motosiklete çarpması sonucu 1 kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.  

Alınan bilgiye göre, beden eğitimi öğretmeni Koray Alkan (36) ile kuzeni Selami Canatan, Adnan Menderes Bulvarı'nda motosikletle ilerlerken arkalarından gelen bir otomobil çarparak kaçtı. 

Öğretmen Koray Alkan, otomobilin çarpması sonucu yola savruldu. Kaza sırasında Alkan'ın başında kask olduğu ancak düşmenin etkisiyle kaskın şah damarını keserek ölümüne neden olduğu  iddia edildi.

Öte yandan kazada ağır yaralanan Selami Canatan ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öğretmen Koray Alkan'ın cenazesi, Mersin Cemevi'nde düzenlenen töreninin ardından Tarsus'un Bağlarbaşı Mahallesi'nde toprağa verildi. 

Polisin başlattığı soruşturma neticesinde kazaya karışan otomobilin plakasının tespit edildiği ve sürücüsünün yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Radikal

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.