05 Mayıs 2024
  • İçel18°C

MERSİN'İN KURTULUŞ GÜNÜNDE AK PARTİ'LİLER KOLTUKLARI BEĞENMEYİNCE TÖRENİ TERK ETTİ

Mersin'in 3 Ocak düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü töreninde, güne AK Parti’li milletvekilleri damga vurdu. Kendilerine ayrılan koltukları beğenmeyen 2 AK Parti'li milletvekili töreni terk etti.

Mersin'in kurtuluş gününde AK Parti'liler koltukları beğenmeyince töreni terk etti

03 Ocak 2016 Pazar 20:03

Haber Merkezi - Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü töreninde AKP’li milletvekillerine ayrılan koltukların yerleri krize yol açtı, 2 milletvekili töreni terk etti.

Tören alanından ayrılan milletvekillerinden Hacı Özkan, DHA muhabirinin sorusu üzerine, "Bir sıkıntı var, ama sıkıntı varsa biz iktidar partisiyiz, düzetmeyi biliriz" diye konuştu.

Cumhuriyet Alanı'nda kendileri için protokol sırasının en baş ve en sonunda yer alan koltukların ayrıldığını gören AKP Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan ve Hacı Özkan, duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine görevliler, istedikleri takdirde protokol sırasının ortasına alınabileceklerini belirtti.

Ancak sinirlenen Tezcan ve Özkan, milletvekili protokolü gözetilmediği için program devam ederken töreni terk etti. CHP, HDP ve MHP'li milletvekilleri ise ayrılmış yerlere oturarak töreni izledi.

'SIKINTI VARSA DÜZELTMESİNİ BİLİRİZ'

Tören alanından ayrılan milletvekillerinden Hacı Özkan, DHA muhabirinin sorusu üzerine, "Bir taziye için erken ayrıldık" dedi.

Protokol sırasıyla ilgili görüşü sorulduğunda da, "Bunu protokol görevlilerine sormanız gerekir. Bir sıkıntı var, ama sıkıntı varsa biz iktidar partisiyiz, düzetmeyi biliriz" diye konuştu.

63818_10485_03012016141553_4.jpg

Kaynak: ODATV

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.