29 Nisan 2024
  • İçel22°C

MERSİN'Lİ KADINLARDAN KADINLARA ÖZEL GÖSTERİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Mersinli kadınları, Arslanköy Çadır Tiyatrosu Kadınlar Topluluğu tarafından oynanan ‘Bizim Hikayemiz’ adlı tiyatro oyunu ile buluşturdu.

Mersin'li Kadınlardan Kadınlara Özel Gösteri

09 Mart 2016 Çarşamba 12:42

Haber Merkezi - Arslanköy Çadır Tiyatrosu Kadınlar Topluluğu tarafından tiyatro severlerin beğenisine sunulan oyun, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelendi.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Yrd. Doç. Dr. Fatma Keçeli’nin kaleme aldığı ‘Bizim Hikayemiz’ adlı oyun, tiyatroya gönül veren Arslanköylü kadınların tiyatro yapmaya başladıkları günden bugüne kadar eşleri ve çevrelerine karşı verdikleri mücadeleyi trajikomik bir dil ile ele alıyor.
 
Tiyatro oyununu izleme keyfini yaşayan tiyatro severler, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a kadınlara vermiş olduğu değerden dolayı da teşekkürlerini iletti.
 
Büyük alkış alan ve tiyatro severlerin beğenisini kazanan oyunun sonunda Arslanköy Çadır Tiyatrosu Kadınlar Topluluğu oyuncularına çiçek takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.