11 Mayıs 2024
  • İçel23°C

MESKİ, HİZMET NOKTALARINA İSTEK VE ÖNERİ KUTULARI YERLEŞTİRDİ

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların ve çalışanlarının istek ve önerilerini almak amacıyla hizmet noktalarına ‘İstek/Öneri Kutuları’ yerleştirdi.

MESKİ, hizmet noktalarına istek ve öneri kutuları yerleştirdi

07 Ekim 2015 Çarşamba 01:04

Haber Merkezi - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların ve çalışanların istek ve önerilerini kuruma iletebilmeleri için MESKİ hizmet noktalarının kolay ulaşılır alanlarına ‘İstek/Öneri Kutuları’ astığı bildirildi.

Açıklamada, öneri sistemi ile vatandaşların ve çalışanların görüş ve önerileri doğrultusunda istek ve beklentilerini karşılamak, işleyişi iyileştirmek, yeni hizmetler geliştirmek, kurum içindeki süreçleri ve uygulamaları geliştirmek, bunları yaparken vatandaşların ve çalışanların da yönetim kararlarına katılımını sağlamanın amaçlandığı kaydedildi.

İstek ve öneri kutularıyla ilgili açıklama yapan MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak da, “Öneri Sistemi öncelikle vatandaşlarımız, işçilerimiz ve memurlarımızdan yöneticilerimize kadar tüm kurum personelimizin, kurumumuzdaki tüm çalışma alanları ile ilgili her türlü konuda öneri ve isteklerini bize iletebilecekleri, iyileştirilmesi gereken hizmet alanları ve yeni hizmet ihtiyaçları konusunda görüş ve önerilerini kolaylıkla yönetime iletilebileceği bir iletişim platformu olarak tasarlanmış bulunmaktadır.

Bu amaçla görüş ve önerilerini bizimle paylaşmak isteyen vatandaşlarımız ve personelimiz için hizmet noktalarımıza ‘İstek/Öneri Kutuları’ ile ‘İstek/Öneri Formları’ yerleştirilmiştir. Tüm öneriler aylık bazda kurumumuz tarafından değerlendirilecek ve uygulanabilir bulunan öneriler, hizmetlerimizin iyileştirilmesini ve hizmet kalitemizi artırmayı sağlayacaktır” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.