29 Nisan 2024
  • İçel23°C

MEZİTLLİ DOWN KAFE'DE ÜNLÜ GAZETECİ İSMAİL KÜÇÜKKAYA'YA YOĞUN İLGİ

Hafta içi her gün Fox Tv'de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın davetlisi olarak, Belediyenin Sosyal Tesislerinde bulunan Down Kafe'de bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mezitlli Down Kafe'de Ünlü Gazeteci İsmail Küçükkaya'ya yoğun ilgi

23 Ocak 2016 Cumartesi 22:58

Haber Merkezi - Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve İsmail Küçükkaya çok kalabalık bir dinleyici topluluğu tarafından karşılandı. Sosyal Tesislerin içerisinde bulunan kursları da ziyaret eden Küçükkaya,  program öncesinde ve sonrasında dinleyicilerle fotoğraf da çektirdi.

İsmail Küçükkaya, Mezitli'de Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın yaptığı Üretici Kadın Pazarı'nı daha önce ziyaret ettiklerini ve bu pazarın örnek olduğunu, başka belediyelerin de benzer uygulamaları, yaptıkları programdan sonra gerçekleştirdiklerini söyledi.

Küçükkaya, Down Kafe'nin, Down Sendromlu çocukların toplum içine kazandırılmasında önemli bir gelişme olacağına da değindi. Ülke sorunlarından da bahseden İsmail Küçükkaya, "Hepimiz Atatürk'ün ışığında birleşmeliyiz. Bizim için önemli olan budur. Ben her şeyden önce programlarımda buna yer veriyorum. Ülkemiz için önemli olan kazanımların en büyüğü Atatürk'ün gösterdiği ışık doğrultusunda ilerlemek olmalıdır. Bu ışıkta ilerlersek ülkemizdeki pek çok sorundan kurtulabiliriz" diye konuştu.

Ünlü sunucunun ziyaretini kendisini memnun ettiğini dile getiren Başkan Tarhan ise  İsmail Küçükkaya'ya söyleşi sonrasında  Mezitli Kart hediye etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.