30 Nisan 2024
  • İçel24°C

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ALİ YÜCELEN: BEN ANAMUR'A SİYASET GÖZÜYLE BAKMADIM

Milliyetçi Hareket Partisi, 26. Dönem Mersin Milletvekili Adayları Ali Yücelen ve Hüseyin Ateş, düzenledikleri basın toplantısında Anamurlular'ın kendilerine sahip çıkmalarını istedi.

MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen: Ben Anamur'a siyaset gözüyle bakmadım

10 Ekim 2015 Cumartesi 01:45

Haber Merkezi - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Anamur İlçe Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir toplantı düzenleyen MHP Mersin Milletvekili 8. sıra adayı Hüseyin Ateş ve 4. sıra Ali Yücelen, basın aracılığıyla Anamurlular'dan kendilerine sahip çıkılmasını istediler.

Toplantıda konuşan Yücelen, 7 Haziran seçimlerinde de Milletvekili adayı olduğunu ancak bu seçimde farkı bir sıradan aday olduğunu hatırlatarak, “Doğup büyüdüğüm Anamur’un helal desteğini arkama alarak siyasi mücadelemi yürütme istiyorum. Biz Anamurlu adaylar için en büyük destek bölgemizden çıkacak olan duadır, ilgidir” dedi.

Bölgemize yerel yönetim dışında hiç ilgi gösterilmediğini belirten Yücelen, “Turizm adına olsun, tarım adına olsun, hükümetin bölgeyle ilgili vaat dışında hiçbir elle tutulur çalışması yok.  Hükümetin bölgeyle ilgili somut bir çalışma yapmadığını üzüntüyle izliyoruz. Teknolojik veya sanayi adına olsun. Hiçbir destek olmadığı gibi hali hazırda yatırım yaparak bölgemizi zenginleştiren çiftçimizin, sanayicimizin ve üreticimizin ayağına birde çelme takıldığını görüyoruz. Uzun yıllardır yapımı devam eden ve bir türlü bitmeyecek gibi görünen yollar özellikle geçen seçim ikisi birden açılıp ta bir tanesi kapanan tüneller bitmek bilmeyen ardı arkası gelmeyen vaatler maalesef geleceğimizi tıkıyor” diye konuştu.

Yücelen, hükümete yönelik eleştirilerini şöyle sürdürdü: “Bu bitmeyen yollar, bitmeyen turizm hayallerine dönüşüyor. Plansız yapılmak üzere yola çıkılan bütün yapılar veya hizmetler gibi buraya yönelik olarak her hangi bir turizm planlamasının yapılmaması alt yapının yapılmaması. Sadece Anamur’da değil, Mersin’de de aynı dert var. 

Yıllar önce ilan edilen bir Kazanlı turizm bölgesi maalesef sadece ilan etmeyle kalınan bir turizm bölgesi, alt yapısı yok, yolu yok, hiçbir hazırlığı yok, kendini iptal etmeye yüz tutuyor. Yapılan yollarla ilgili hiçbir mantık yok.” 

Yücelen, bölgeye yapılacak Akkuyu Nükleer Santrali'nin de Türkiye’nin en verimi topraklarının ve en iyi turizm alanlarını olumsuz etkileyeceğini belirtti. 

Yücelen, nükleer santrala karşı olmadıklarını ancak yapılmak istenen yerin (Akkuyu) yanlış olduğunu belirterek hükümetin bu kararını yeniden gözden geçirmesini istedi. 

Yücelen, hükümete eleştirilerini “Her seçimde yeni isimlerle ve gerçekleşmeyen vaatlerle karşımıza acıkıyorlar” diye sürdürdü.

Yücelen, “Geçmişini Anamur’la özdeşleştirmiş ve Anamur deyince aklına bütün ömür gelen bu kardeşiniz yine Anamur için projeler üretmeye devam edecek” dedi. 

Amacının birleştirmek, bütünleştirmek ve gönüllerde herkesi buluşturmak olduğunu belirten Ali Yücelen, parti gözetmeden Anamurlular'ın kendisine sahip çıkmalarını istedi.

Toplantı, ikramların ardından son buldu.

Kaynak: Dolu Medya

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.