01 Mayıs 2024
  • İçel26°C

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ALİ YÜCELEN, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen'e destek sürüyor. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yücelen, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Silifke'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen, ziyaretlerini sürdürüyor

06 Ekim 2015 Salı 01:21

Haber Merkezi - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 26.Dönem Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen,  2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Silifke’de okullara ziyaretlerde bulundu. 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen ve MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Rıza Bozkurt, MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz ile birlikte Silifke’deki okulları ziyaret etti. 

İlk olarak Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi’yi makamında ziyaret eden heyet, ardından Silifke’deki ilk ve orta öğretim kurumları ve meslek liselerini gezdi.  

Gittikleri okulların idarecileri ve öğretmenleriyle görüşen Yücelen, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “İdarecilerimiz ve öğretmenlerimizin değerinin ve öneminin bilincindeyiz. Geleceğimizin sizlerin yetiştireceği çocuklarımız sayesinde daha aydınlık bir gelecek olacağına inancımız tam. Eğitim-öğretim adına bizlerin üzerine düşen ne varsa yapmaya her zaman hazırız.” 

img_9988.jpg

img_0004.jpg

img_0020.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.