02 Mayıs 2024
  • İçel25°C

MHP’DEN KÖYLERE ZİYARET

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe MHP Anamur İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Teniste, Karaağa, Çamlıpınar, Lale, Sarıdana Mahalle ziyaretlerine eşlik etti.

MHP’den köylere ziyaret

03 Haziran 2015 Çarşamba 23:13

Haber Merkezi - MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Yücelen, MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş, MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Turgay, Ülkücü İşçiler derneği Başkanı Mürşit Aydın’ın da katıldığı ziyaretlerde MHP Anamur İlçe Teşkilatı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ziyaret edilen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen MHP heyeti ve Milletvekili Adayı Ali Yücelen 7 haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. Teniste Mahallesinde vatandaşlar ile Cuma Namazı kılan MHP’liler yoğun yağışa rağmen gittikleri her mahallede sorunları dinleyerek MHP iktidarında nelerin değişeceği konusunda halkı bilgilendirdi.

Sarıdana Mahallesinde Şehit Uzman Çavuş Serkan Angay’ın kabrini ziyaret eden MHP Heyeti burada Dua etti. Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği programlarda halk MHP’lileri coşku ile karşıladı. Milletvekili adayı Ali Yüceleni gittiği her yerde bağrına basan mahalleliler babası Rahmetli bakan Rüştü Kazım Yücelen’i de yad ettiler.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de gidilen mahallelerde Anamur ve Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışmaları ile ilgili halkı bilgilendirdi.

yyy.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.