16 Mayıs 2024
  • İçel22°C

MOBİL KESİM ÜNİTELERİ'NE YOĞUN İLGİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 13 ilçede kurduğu Mobil Kesim Üniteleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Mobil Kesim Üniteleri, sabah 07.00'den akşam 17.00'ye kadar hizmet verecek.

Mobil Kesim Üniteleri'ne yoğun ilgi

24 Eylül 2015 Perşembe 18:17

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda 13 ilçeye yerleştirdiği ücretsiz Mobil Kesim Üniteleri ile vatandaşlara hizmet veriyor.

Veteriner hekimler eşliğinde yapılan kesimler sayesinde vatandaş, hem vakitten tasarruf ediyor hem de sağlıklı ortamlarda güvenle kurban kesimlerini gerçekleştiriyor.

Vatandaşlar, ilk kişiye vekalet verdikten sonra kesim işlemi kısa sürede yapılıyor. Parçalama işlemlerinin ardından ise kurbanlıklar vatandaşlara sıra beklemeden paketlenmiş halde teslim ediliyor.

Sabahın erken saatlerinde kesim ünitelerine gelerek, kurbanlarını kesen vatandaşlar, böyle bir hizmeti Mersinliler'e sunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu uygulamasından çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, mübarek Kurban Bayramı’nda hijyenik ve güvenli bir şekilde kurbanlarını kestiklerini ve Mobil Kesim Üniteleri’nin bütün ilçelerde kurulmasının çok önemli bir hizmet olduğunu belirtti.

Günlük 300 kesim yapabilme kapasitesine sahip Mobil Kesim Üniteleri, bayramda sabah 07.00’den akşam 17.00’ye kadar kurban kesimleriyle Mersinliler'e hizmet vermeye devam edecek.

mobil-kesim-uniteleri’ne-mersinlilerden-yogun-_--c4°lgi-(3).jpg

mobil-kesim-uniteleri’ne-mersinlilerden-yogun-_--c4°lgi-(6).jpg

mobil-kesim-uniteleri’ne-mersinlilerden-yogun-_--c4°lgi-(8).jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.