14 Mayıs 2024
  • İçel16°C

MUHASEBECİLERDEN "BİZİM AİLE" OYUNU

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası üyesi muhasebecilerin Anamur Belediye Meclis Salonu'nda sahneledikleri "Bizim Aile" oyunu, izleyicilerden tam not aldı.

Muhasebecilerden "Bizim Aile" oyunu

07 Ağustos 2015 Cuma 23:03

Haber Merkezi - Mersin Serbest Muhasebeci Mali  Müşavir Odası üyesi muhasebeciler, Anamur'da sergiledikleri tiyatro gösterisi ile göz doldurdular.  

Odanın Anamur Temsilcisi İsmail Erdoğan'ın daveti üzerine sahne alan oyuncular, gençlik çağına gelmiş bir kız ve bir erkek  çocukları olan zengin bir ailenin yaşadıklarını komedi tarzındaki oyunu sahnelediler. Anamur Belediyesi Toplantı Salonu´nda oynanan ‘Bizim Aile´ adlı tiyatro oyunu öncesi Mali Müşavir Hulusi Bal'ın öncülüğündeki Anamur Folklor ekibi sahne aldı.

Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Şimşek, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Başkanı Faruk Tokgöz, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Anamur Temsilcisi İsmail Erdoğan ve  katılımcıların izlediği oyun, katılımcıları hem güldürdü hem düşündürdü.

Tokgöz, odanın yaklaşık 8-10 yıldır bu tür etkinlikleri sürdürdüğünü kaydetti.

Ahmet Mercan'ın yazdığı ve Mali Müşavir Özcan Demir´in yönettiği 2 perdelik oyun Anamur'da bir perde olarak oynandı ve bir saat sürdü. 

Kaynak: Mithat ÜNAL - Agundem

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.