28 Nisan 2024
  • İçel24°C

MUHTAR HASAN ŞAHİNCİLEROĞLU’NDAN “POLİS HAFTASI” MESAJI

Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı Hasan Şahincileroğlu, her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Muhtar Hasan Şahincileroğlu’ndan “Polis Haftası” Mesajı

06 Nisan 2016 Çarşamba 23:14

Haber Merkezi - Mersin'in Anamur İlçesi Sağlık Mahallesi Muhtarı Hasan Şahincileroğlu, Polis Haftası'nı kutladı. 

Polis Teşkilatının 171. yılını kutlayan Hasan Şahincileroğlu, “Emniyet Teşkilatı, cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından biridir. Demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının, kamu düzeninin sağlanması gibi önemli görevler üstlenen polisimiz; Anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkımızın da takdirini kazanmıştır.

171 yıl boyunca kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Emniyet Teşkilatımızın, hizmetlerini başarıyla sürdüreceği daha nice yıllarda; değişim ve gelişime açık, altyapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla halkına hizmet edeceğine olan inancımız tamdır. Mali ve özlük hakları ile çalışma saatlerinin en kısa zamanda düzenlenmesi temennisiyle Emniyet Teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk, gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olan emniyet personelimize de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.