28 Nisan 2024
  • İçel24°C

MUHTARLARDAN BAŞKAN KOCAMAZ’A TEŞEKKÜR

Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlarla ilgili daire başkanlığı oluşturmasını olumlu bulduklarını söyledi.

Muhtarlardan Başkan Kocamaz’a teşekkür

09 Temmuz 2015 Perşembe 01:07

Haber Merkezi - Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlıklarla ilgili daire başkanlığı oluşturmasının Türkiye’de bir ilk olduğunu, bundan sonra bütün belediyelere örnek olacağını düşündüklerini belirtti.

Muhtarların, demokrasinin ilk basamağı, halkın gözü, kulağı olduğunu vurgulayan Ünlü, "Ülkemizde maalesef bugüne kadar muhtarların bu önemi belediyelerce bilinmedi. Muhtarlarımız belediye başkanlarına halkın sorunlarını anlatmakta hep zorluk çekti. Ancak Mersin Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza atarak muhtarlarla iletişimin daha iyi yapılabilmesi için bir daire başkanlığı oluşturdu.

Umut ediyoruz ki, bu daire başkanlığı, muhtarlarımızın Sayın Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a doğrudan ulaşmasını sağlar. Bu olumlu adımdan dolayı Kocamaz’a muhtarlar adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.