05 Mayıs 2024
  • İçel16°C

MUT BELEDİYESİ'NDEN "HOŞGELDİN BEBEK" PAKETİ

Mut Belediyesi, yeni doğan bebekler ve anneleri için hazırlanan "Hoşgeldin bebek" adlı çalışma başlattı.

Mut Belediyesi'nden "Hoşgeldin bebek" paketi

23 Mart 2016 Çarşamba 22:24

Haber Merkezi - Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Vedat ve Neşe Gündüz çiftinin ikiz çocuğu Emir ve Eymen bebeği evinde ziyaret ederek, "Hoşgeldin bebek" paketini hediye etti.

Yılmaz, belediye sınırları içinde yeni doğan bebeklere bu paketi hediye etmeye başladıklarını belirterek, "Yeni başlattığımız uygulamamızla ilçemiz sınırları içerisindeki yeni doğan bebeklere paket hazırladık. Bu paket ilk olarak ikiz Emir ve Eymen bebeklere verildi. Bu uygulamaya ilk Gündüz ailesinin yeni dünyaya gelen ikiz bebekleriyle başlıyoruz. Allah bahtını açık etsin, uzun ömürler versin." dedi.

Paketin içerisinde bir bebeğin ilk doğduğunda ihtiyacı olacak ürünlerin yer aldığını aktaran Yılmaz, "Bunun içerisinde ateş ölçer, biberon, suluk, ıslak mendil, giyim tulumu ve havlusuna varıncaya kadar daha birçok eşya var. Sağlık ocakları ve hastaneden aldığımız bilgiler doğrultusunda kız ve erkek çocuklara ayrı ayrı birer paket hediye edeceğiz. Haberimiz olmayan doğumlarda ise vatandaşlarımızın bize haber vermelerini arzuluyoruz.” diye konuştu.

İkizlerin babası Vedat Gündüz ise Belediye Başkanı Yılmaz'a ziyareti ve hediyesinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.