19 Mayıs 2024
  • İçel19°C

MÜTEVAZI MUHTAR

” Olgun insan yapabileceğini söyleyen ve söylediğini yapan insandır.” Konfüçyüs.

MÜTEVAZI MUHTAR

24 Ocak 2019 Perşembe 14:08

VELİ KELEŞ - Anamur Saray Mahallesi muhtarımız sayın Tacittin Baz’ın gazetemizi ziyareti, bol espirili ve hoş bir sohbet havasında geçti. Anamurlunun Sesi olarak Saray Mahallesi muhtarımızın bugüne dek yaptıklarının ve bundan sonraki süreçte yapmak istediklerinin neler olduğuna dair istişarelerde bulunduk.

Saray Mahalle’sine yapılan en önemli hizmetin sağlık ocağı olduğunu dile getiren Tacittin Baz yollar, sokaklar, alt yapı, üst yapı, yeşil alanlar, otoparklar, park ve bahçeler, geri dönüşüm gibi konularda belediyenin de desteğiyle imkânlar dâhilinde önemli ölçüde yol alındığını ifade etti.

Tacittin Baz’a, seçime az bir süre kaldığını hatırlatarak Saray Mahallesinde henüz başka bir muhtar adayının boy göstermediğini ve bunun nedenini sorduğumuzda ise oldukça mütevazı cevaplar aldık. Bugüne kadar hep gücünün yettiği ölçüde vaatlerde bulunduğunu söyleyen Baz, yapamayacağımız konularda söz vermek bize yakışmaz dedi. “Mahallelimizin hizmetlerimizden memnun olduğunu düşünüyoruz.” diyen muhtar; elinden geldiğince herkes için her yere koşturmaya çalıştığını belirtip hizmetlerine canı gönülden devam edeceğini belirtti.

Ziyaretinden ötürü muhtarımıza teşekkür ediyoruz ve tüm muhtarlarımıza Anamurlunun Sesi gazetemizi sık sık ziyaret etmelerini, bizimle fikir alış verişinde bulunmalarını ve mahallelerinin sorunlarını bizimle paylaşmalarını umuyoruz.

Anamurlunun Sesi olarak Tacittin Baz’a ve diğer tüm muhtar adaylarına başarılar diliyoruz.

img_1640.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.