06 Mayıs 2024
  • İçel14°C

ODUNCU HALİL, ANAMUR'DA YILDIZ YAĞDIRACAK

Anamur Belediyesi Bölgemizde çekilecek Anamur merkezli drama türkü filmine ev sahipliği yapacak.

Oduncu Halil, Anamur'da yıldız yağdıracak

16 Ocak 2016 Cumartesi 18:42

Haber Merkezi - Senaryosunu ve yönetmenliğini tiyatro ve sinema oyuncusu Zeki Demir'in üstlendiği sinema ve televizyon filmi, köy ve kasabada geçen 90 dakikalık drama filmi önümüzdeki günlerde Anamur, Bozyazı ve Dereköy'de çekilecek.

Demir, filmin ön çalışmaları için geldiği Anamur'da Belediye Başkanı Mehmet TÜre'yi makamında ziyaret ederek bilgi verdi. Filmin başrollerinde genç sinema oyuncuları Ceren Çakmak, Burak Akdumanlı, Kenan Aksoy, Doğan Diller ve Hilal Karaçaylı ile birlikte Yeşilçamın emektar oyuncuları, Şükran Çağman, Hasan Yıldız, Mustafa Öksel, Ayten Erman Üret, Hacer Gezer gibi isimler rol alacak. Filmde ayrıca Anamur ve Bozyazı başta olmak üzere bölgeden çok sayıda yerel oyuncu da rol alacak. Filmde Anamur ve Bölgenin tarihi, turistik, doğal ve bitkisel güzelliklerinin yanı sıra yerel değerleri de tanıtılacak.  

Filmin yönetmeni Zeki Demir, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.

Başkan Türe, bölgenin tanıtımı için filmin çekimleri sırasında her türlü lojistik desteği vereceklerini söyledi.

Anamur ve yöresini konu alacak olan filmin, bölge tanıtımına büyük katkı vermesi bekleniyor.

Anamur Kültür Derneği Başkanı Yaşar Alıcı da bu tür çalışmaların bölgemizin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek Başkan Türe'nin kültürel etkinliklere vermiş olduğu desteklerin Anamur'u son yıllarda ulusal ve uluslar arası platformda iyi yerlere getirdiğini kaydetti.  

Kaynak: Mithat ÜNAL - Anamur Ekspres

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.