05 Mayıs 2024
  • İçel20°C

ONE PLUS X ÇOK BEĞENİLDİ!

Çinli telefon üreticisi One Plus’ın X modeli çok beğenildi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

One Plus X çok beğenildi!

25 Ekim 2015 Pazar 19:12

Haber Merkezi - Konuyla ilgili bilgileri GizmoChina sitesinden aldık. One Plus CEO’su Liu Zuohu yeni bilgileri bizlerle paylaşmış oldu. One Plus X’de olan özellikler şunlar: MediaTek Helio X10 yongaseti, Yongasetindeki işlemcinin çekirdek hızı ise 2.2 GHz. 5 inçlik ekranın çözünürlüğü Full HD; “1920×1080”. Cihazda 2 GB ana bellek kullanılıyor.

32 GB dâhili depolama alanı micro SDXC kart girişi ile arttırılıyor. 13 megapiksel arka kameraya sahip olan cihazın; kamerası Sony sensör ve lensin diyafram değeri f / 2.0. 5 megapiksel ön kamera Selfieler için ideal.

3100 mAh batarya cihazın güç kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Telefon; 250 Dolar yaklaşık olarak 728 TL fiyat etiketine sahip. One Plus; yıl bitmeden -2015- çok önemli telefonlarını tanıtarak yılsonunu erken kapattı.

One Plus’ın son tanıttığı model sadece X mi tabii ki değil One Plus Mini de Hindistan’da gerçekleştirilen etkinlikte tanıtıldı.

One Plus CEO’su: “Telefonlarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz. İlerleyen zamanlarda daha fazla telefon satacağımıza inanıyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak: Atılay AŞKALE - Donanım Günlüğü

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.