30 Nisan 2024
  • İçel24°C

PARA GEÇMEYEN SOSYAL MARKET AÇILIYOR

Mersin’de, Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak olan sosyal markette, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, temizlik malzemesi ve giyim ihtiyaçları sağlanacağı bildirildi.

Para geçmeyen sosyal market açılıyor

04 Kasım 2015 Çarşamba 22:35

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın yapmış olduğu ’Sosyal Doku ve Yoksulluk Haritası’ çalışmaları sonucu tespit edilecek olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, kişiye özel olarak verilecek kartlarla bu hizmetten yararlanabilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yakında hizmete girecek olan sosyal markette incelemelerde bulundu.

Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer alacaklarını vurgulayan Kocamaz, hizmete girecek olan sosyal markette dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına göre kartlarına yüklenecek olan puanlarla parasız alışveriş yapabileceklerini belirtti.

Mersin’in her köşesine bu marketleri ulaştırmayı hedeflediklerinin altını çizen Kocamaz, “Türkiye’nin bazı bölgelerinde kurulmuş ve başarıyla uygulanan sosyal market sistemini biz de Mersin’de hayata geçiriyoruz. Belediyemiz tarafından kurulacak sosyal market ile ilimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız adil bir şekilde belirlenerek kendilerine vereceğimiz kartlarla ihtiyaçlarını karşılayabilecek” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.