07 Mayıs 2024
  • İçel22°C

PARK GÖREVLİLERİ YOK MU?

Mevlana Mermi: Anamur'da Otobüs durakları önüne park etme nedeni ile hem otobüs şoförleri hem de vatandaşlar dert yanıyor.

Park Görevlileri Yok Mu?

03 Kasım 2018 Cumartesi 11:44

Otobüs durakları önüne park yapılması sonucunda hem Otobüs şoförleri hem de vatandaşlar isyan ediyor. Park yapılması sonucunda otobüslerin duraklara yanaşamamasından dolayı vatandaşlar kızgınlık duygusuna giriyor. Engelli vatandaşların özellikle inip binmeleri zorlaşınca otobüs şoförleri de dert yanıyor. Vatnadaşlar "Aslında Otobüs şoförleri hem suçsuz hem de suçlu. Bu tür vakaları uyarmaları gerekir. Kendileri için de önemli bu. Yönetimlerine iletilmiştir bu sorun ama uygulanmıyorsa şoförlerin yapabileceği pekte birşey yok. Park yerleri özel şirkette mi? Nerede o zaman görevliler. Biz park etsek gelirler anında ücretini yazarlar giderler. Ama gördüğünüz gibi kargo arabası geldi durdu ve Otobüs yanaşamayacak bu durağa. Beni geçtim englli vatandaşlar nasıl inip binecek." diye konuştu.

    Özel kargo şirketinin araç sürücüsünün ise durumdan bir haber. Otobüs şoförü "Kaç sefer park şirketine bildirildiğini ama bir uygulama yapılmadınığını görmektesiniz. İnip birşey deme hakkımız yok. Bunu üstlerimize kaç defa ilettik ama park şirketi bunu görmüyor." diyerek konuştu.

20181102_175838.jpg20181102_175854.jpgaa-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.