30 Nisan 2024
  • İçel27°C

ROMANYA'DA MEZİTLİ'Yİ TEMSİL EDECEKLER

Mezitli Belediyesi Mersina Halk Oyunları Topluluğu, Romanya'da ülkemizi ve Mezitli'yi temsil edecek.

Romanya'da Mezitli'yi temsil edecekler

06 Ağustos 2015 Perşembe 22:32

Haber Merkezi - 9-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında  Romanya'da Mioveni şehrinde düzenlenen Uluslararası Carpat Halk Oyunları Festivali'ne davet edilen Mezitli Belediyesi Mersina Halk Oyunları Topluluğu hazırlıklarını tamamladı.

Carpati Halk Dansları Festivali'ne Mezitli Belediyesi'ni temsilen Mersina Halk Dansları Topluluğu'nun gitmesi Mezitli Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda gündeme alınarak kabul edilmişti.

BAŞARILI OLACAKLAR

Mezitli Belediyesi Sanatevi'nde yapılan çalışmaya katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, son provayı izledi.

Prova sonrası ekiple biraya gelen Başkan Tarhan, çalışmayı çok başarılı bulduğunu belirterek, "Romanya'da ülkemizi ve Mezitlimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Bu festivale katılımınız için üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Bundan sonraki etkinliklerde daha fazla destek olmaya çalışacağız. Dilerim iyi bir başarı elde edersiniz. Hepinize hayırlı yolculuklar ve başarılar diliyorum" dedi.

KÜLTÜR, SPOR VE SANATA ÖNEM VEREN BİR BAŞKANIMIZ VAR

Başkan Tarhan'ın ziyaretinden mutlu olduklarını dile getiren Mersina ekibi "Kültür, spor ve sanata önem veren bir başkanımız var. Başkanımızın bize desteği sayesinde bu festivallere katılma imkanı buluyoruz. Destekleri için çok teşekkür ediyor, Ülkemizi ve Mezitlimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz" dedi.

ut4a6839.jpg

ut4a6844-001.jpg

ut4a6847.jpg

ut4a6859.jpg

ut4a6863.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.