05 Mayıs 2024
  • İçel16°C

SAYIN BAŞKANLARIN DİKKATİNE-GAZİPAŞA VE ANAMUR

Kaşpazarı yaylasındaki konteyner ne için burada ?

SAYIN BAŞKANLARIN DİKKATİNE-GAZİPAŞA VE ANAMUR

11 Aralık 2017 Pazartesi 10:10

Her yıl Mayıs ayı başında Anamur ve Gazipaşa'daki yörükler, yörük şenliği adı altında Kaşpazarı'nda şenlik yapıyorlar. Şenliğe binlerce kişi katılıyor. Tamamen gönüllü kişiler tarafından  organize edilen şenliğe ilgi her geçen yıl katlandıkça artıyor. Önümüzdeki yıl ise 6 Mayıs 2018 tarihinde 4.sü yapılacak. Şimdiden duyuruları yapılmaya başlanmış durumda. Yine gönüllü kişiler elini taşın altına koymuş çalışıyor.

Bu bölge Gazipaşa ve Anamur ilçe sınırları dahilinde kalıyor. Geçtiğimiz günlerde yayla şenliklerinin yapılacağı bölgede hummalı bir çalışma gözlemlendi. Bölgede makinalar çalışıyor. Yayla şenliğinin yapılacağı alanın düzeltildiği anlaşıldı. Tüm araçların ise Gazipaşa Belediye Başkanlığı tarafından gönderildiği anlaşıldı. 

Ancak şenlikleri düzenleyen gönüllü vatandaşların bir sitemi tarafımıza ulaştı. Yayla şenliği alanının köşesinde bir konyeyner duruyor. Bir arkadaş buraya yerleşmiş. Vatandaşların talebi ise bu konteynerin 20-30 metre daha ileri alınması. Çünki tam şenlik alanının köşesine denk geliyor. Birçok uğraşılara rağmen bu konteyner bir türlü yerinden kaydırılamamış. Tarafımıza verilen bilgi ise bu konteynerin sahibinin Alanya Belediye Başkanlığı'nda görev yaptığı yönünde..

Sayın Gazipaşa Belediye Başkanı sayın Dr.Adil ÇELİK ve Anamur Belediye Başkanı sayın Mehmet TÜRE ! Vatandaşın sesini sizlere duyurmaya çalışıyoruz. Vatandaşın talebi doğrultusunda bu konteynerin yerini değiştirmenizi ve yayla şenliklerine her iki belediye olarak destek vermenizi ve fiili olarak katılımınızı rica ediyoruz..

img-3433.jpgimg-3434.jpgimg-3432.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.