06 Mayıs 2024
  • İçel19°C

SEÇMEN KÂĞITLARI DAĞITILMAYA BAŞLANDI

1 Kasım’da yapılacak seçimler için son virajlara girilirken mahalle muhtarları da seçmen bilgi kâğıtlarını mahalle sakinlerine ulaştırmak için yoğun bir çaba harcıyor.

Seçmen kâğıtları dağıtılmaya başlandı

23 Ekim 2015 Cuma 00:11

Haber Merkezi - Mersin’in Anamur İlçesi Sağlık Mahallesi Muhtarı Hasan Şahincileroğlu, önce askı listesinde isimlerini kontrol eden seçmenlerin 1 Kasım’da yapılacak seçim öncesi seçmen bilgi kâğıtlarının dağıtımına başladıklarını söyledi.

Sağlık Mahallesi Muhtarı Hasan Şahincileroğlu, “1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu’nca hazırlanan ve İlçe Seçim Kurulları’nca muhtarlara dağıtmak üzere verdikleri seçmen bilgi kâğıtlarının dağıtımına başladık” dedi.

Seçmen olan vatandaşların daha önce askı listelerinde isimlerini kontrol ettiklerini dile getiren Muhtar Şahincileroğlu, “Şimdide hangi sandık ve okulda oy vereceklerini bu seçmen kâğıtlarıyla kolaylıkla bulacaklardır. Bunun için bütün seçmenlerimiz muhtarlıklardan seçmen bilgi kâğıtlarını, mahalle sakinlerini iş yerlerinde ve evlerine giderek veriyoruz. Seçmen kâğıtları seçim sonuna kadar dağıtılacaktır” diye konuştu. 

secmen.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.