03 Mayıs 2024
  • İçel26°C

SİLİFKE'DE AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Silifke’de açık hava sinema günleri başladı. Sosyal ve kültürel hizmetleriyle önemli projelere imza atan Silifke Belediyesi, kırsal mahalleleri sinema keyfiyle buluşturmaya devam ediyor.

Silifke'de açık hava sinema günleri başlıyor

03 Ağustos 2015 Pazartesi 22:28

Haber Merkezi - Silifke’de hayata geçirilen, "Açık hava sinema projesi" ile herkes film izlemenin mutluluğunu yaşıyor.

Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde düzenlenen sinema günleri, ilçenin değişik mahallelerinde açık hava sinema sistemi ile yapılacak olup, vatandaşlar birbirinden güzel filmleri ailece izlemenin keyfini yaşayacak.

Komedi, çocuk, aile, aksiyon ve belgesel türü yerli ve yabancı filmlerin gösterime sunulacağı açık hava sinema günlerinde, gençlerin ve sinemaseverlerin istekleri değerlendirilerek, talebe göre sinema hizmeti sunulacak.

Silifke halkını birçok yenilik ile tanıştıran ve her koşulda vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçede geçtiğimiz yıl hizmete sundukları açık hava sinema projesinin bu yılda devam edeceğini kaydetti.

Turgut, “Belediyeciliğin en önemli kurallarından bir tanesi, vatandaşların sosyalleşmesini sağlamaktır. İstiyorum ki, vatandaşlarımız her fırsatta bir araya gelsin, birlik olup, büyük bir aile olalım. Toplum olarak bir arada olmak beni oldukça mutlu ediyor. Geçen yıl hayata geçirdiğimiz yazlık sinema ise sosyal belediyeciliğin ve bütünleşmenin önemli bir örneğidir.

Bu örneği bu yılda devam ettirerek özellikle kırsal mahallelerimizde halkımıza bu keyfi hissettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlayış ile ilerleyeceğiz ve halkımızın kültürel gelişimlerine katkıda bulunacağız. Vatandaşlarımız yoğun bir ilgi ve beğeni gösterdiler" dedi.  

dsc_0076.jpg

dsc_0077-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.