29 Nisan 2024
  • İçel22°C

SONY XPERİA Z3+’NIN SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Daha önce Japonya’da Xperia Z4 model adıyla kullanıcılarla buluşturulan Sony Xperia Z3+ akıllı telefon Haziran ayının son haftasından itibaren teknoloji mağazalarındaki yerini almaya başlayacak.

Sony Xperia Z3+’nın satış tarihi belli oldu

14 Haziran 2015 Pazar 18:31

Haber Merkezi - Bugün resmi satış tarihi ve fiyatı hakkında bilgiler açıklandı. Sony Xperia Z3+ Avrupa’da 26 Haziran’da satışa sunuluyor, ön siparişler ise şu anda verilmeye başlandı.

Avrupa’daki çeşitli ülkelerde kullanıcılar artık ön sipariş talebinde bulunabilecek. Xperia Z3+ akıllı telefonun fiyatı farklı kaynaklarda 530 Sterlin olarak gözüküyor.

Almanya’daki satış listelerinde ise 700 Euro yaklaşık olarak 2100 TL gibi bir fiyatlandırma söz konusu. 5.2 inç genişlikli Full HD -1920×1080- ekran içeren su ve toza karşı dayanıklı yapısı sayesinde IP68 sertifikasına sahip olan Sony Xperia Z3+ bilindiği üzere Japonya’da Xperia Z4 adıyla satılıyor, Japon kullanıcıların cihazda ısınma sorunu olduğu bilgisini kısa süre önce Twitter’da paylaştıklarını belirtelim.

Japonya’da yaşayan Sony Xperia Z4 kullanıcıları, -Cihaz uluslararası pazarda Xperia Z3+ adına sahip- ısınma sorunları yaşadıklarını ifade ediyor. Twitter’da paylaşılan bazı iletilerde akıllı telefona dokunulduğunda hayli sıcak olduğu belirtilmekte.

Kaynak:Atılay AŞKALE

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.