07 Mayıs 2024
  • İçel23°C

TARSUS ŞAMPİYONLAR LİGİNDE

MERSİN'in Tarsus İlçesi'ne gelen Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) değerlendiricileri, saha çalışmalarını tamamladı.

Tarsus şampiyonlar liginde

30 Nisan 2016 Cumartesi 20:59

Haber Merkezi - İngiltere, İrlanda, İspanya ve Danimarka’dan üyelerin bulunduğu heyet, 5 gün süren saha çalışmasının sonunda Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda gözlemlerini aktaran İngiliz Baş Değerlendirici Barrie Howard, Tarsus’un 'Şampiyonlar Ligi’nde olduğunu söyledi. Howard, şu değerlendirmeyi yaptı: "Pazartesi günü açılışını yaptığımız saha ziyaretini bugün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Öncelikli olarak kurumunuzu doğru şekilde anlamaya çalıştık. Ayrıca bütün görüşmeler boyunca elde ettiğimiz bilgiler ve tespitlerle sizin için anlamlı bir geri bildirim raporu hazırlama amacımız var. En önemli amacımız ise karşılık iletişimle sürecin iki yönlü ilerlemesini sağlamaktı. Bir diğeri ise sürecin sizlerin keyif aldığı bir tecrübe olmasını sağlamaktı.

Şunu belirtmek isterim ki, gelmiş olduğunuz seviye en üst seviyedir. Futbol ligiyle söyleyecek olursak, Tarsus Şampiyonlar Ligi'ndedir. Ekip olarak işimiz henüz bitmedi. Tespitlerimizi değerlendirip raporumuzu hazırlayacağız." 

Değerlendiricilere teşekkür eden Belediye Başkanı Şevket Can ise, amaçlarının Tarsuslulara en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Belediyenin sürekli geliştiğini ifade eden Başkan Can "2013 yılında elde edilen Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü bizlere Türkiye’de ilk ve tek belediye olma unvanını kazandırmıştır. Umarım bu süreçte Avrupa’da da önemli başarılar elde ederiz" dedi.

Can, değerlendiricilere günün anısına fincan takımı ve kenti tanıtıcı kitaplar hediye etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.